Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13846
Title: | Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентів |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentyna Гаприндашвили, Нона Арчиловна Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Gaprindashvili, Nona |
Keywords: | харчова сировина;структура рослинної сировини;структура тваринної сировини;фізичні властивості;властивості молока;м'ясо;олійна сировина |
Issue Date: | 2014 |
Series/Report no.: | 224 с.; |
Abstract: | Розглянуті всі найважливіші питання, які виносяться на самостійне вивчення дисципліни «Технологічні властивості сировини» у відповідності до типових програм. Наведені питання для самостійної підготовки, для самоконтролю, короткі викладення відповідей та рекомендована література щодо самостійного вивчення у позаудиторний час протягом усього семестру. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13846 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
143_Посибник_распознан.pdf | 9.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.