Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13846
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Оlesia-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentyna-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловна-
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nona-
dc.date.accessioned2021-05-19T11:20:33Z-
dc.date.available2021-05-19T11:20:33Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13846-
dc.description.abstractРозглянуті всі найважливіші питання, які виносяться на самостійне вивчення дисципліни «Технологічні властивості сировини» у відповідності до типових програм. Наведені питання для самостійної підготовки, для самоконтролю, короткі викладення відповідей та рекомендована література щодо самостійного вивчення у позаудиторний час протягом усього семестру.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseries224 с.;-
dc.subjectхарчова сировинаuk
dc.subjectструктура рослинної сировиниuk
dc.subjectструктура тваринної сировиниuk
dc.subjectфізичні властивостіuk
dc.subjectвластивості молокаuk
dc.subjectм'ясоuk
dc.subjectолійна сировинаuk
dc.titleТехнологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентівuk
dc.typeBook chapteruk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
143_Посибник_распознан.pdf9.07 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.