Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1354
Назва: Аналіз кріотропних структуроутворень при заморожуванні
Інші назви: Analysis kriotropnyh structure formation during freezing
Автори: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Ключові слова: заморожування;кристалізація води;закон Рауля
Дата публікації: 2013
Видавництво: ПФ "КАТУ"
Серія/номер: Наукові праці Південного філіалу НУБІП "Кримський агротехнологічний університет" : зб. наук. праць;Вип. 156 : Технічні науки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1354
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1150.pdf585.46 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.