Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13304
Title: | Вплив ступеня подрібнення сировини на характер протікання процесу екструзії |
Authors: | Голуб, Є. В. |
Scientific director: | Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович |
Keywords: | зернова суміш;екструдуваня зернової суміші;крупа;зернові палички;процес екструзії |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 34-35 |
Abstract: | Проведено дослідження гранулометричного складу часток для підвищення ефективності процесу екструзії. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13304 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.