Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13304
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОлексієнко, Вадим Олександровичuk
dc.contributor.advisorАлексеенко, Вадим Александровичuk
dc.contributor.authorГолуб, Є. В.-
dc.date.accessioned2021-03-17T12:47:14Z-
dc.date.available2021-03-17T12:47:14Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13304-
dc.description.abstractПроведено дослідження гранулометричного складу часток для підвищення ефективності процесу екструзії.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 34-35-
dc.subjectзернова сумішuk
dc.subjectекструдуваня зернової сумішіuk
dc.subjectкрупаuk
dc.subjectзернові паличкиuk
dc.subjectпроцес екструзіїuk
dc.titleВплив ступеня подрібнення сировини на характер протікання процесу екструзіїuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf269.29 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.