Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13304
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Олексієнко, Вадим Олександрович | uk |
dc.contributor.advisor | Алексеенко, Вадим Александрович | uk |
dc.contributor.author | Голуб, Є. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-17T12:47:14Z | - |
dc.date.available | 2021-03-17T12:47:14Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13304 | - |
dc.description.abstract | Проведено дослідження гранулометричного складу часток для підвищення ефективності процесу екструзії. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 34-35 | - |
dc.subject | зернова суміш | uk |
dc.subject | екструдуваня зернової суміші | uk |
dc.subject | крупа | uk |
dc.subject | зернові палички | uk |
dc.subject | процес екструзії | uk |
dc.title | Вплив ступеня подрібнення сировини на характер протікання процесу екструзії | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.