Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13304
Title: Вплив ступеня подрібнення сировини на характер протікання процесу екструзії
Authors: Голуб, Є. В.
Scientific director: Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Keywords: зернова суміш;екструдуваня зернової суміші;крупа;зернові палички;процес екструзії
Issue Date: 2021
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 34-35
Abstract: Проведено дослідження гранулометричного складу часток для підвищення ефективності процесу екструзії.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13304
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf269.29 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.