Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13004
Title: | Тенденції розвитку бізнесу у сфері фастфуду |
Authors: | Пономаренко, А. І. Коноваленко, Анастасія Сергіївна Коноваленко, Анастасия Сергеевна Konovalenko, Anastasiia |
Keywords: | харчування;заклади громадського харчування;вуличне харчування;виготовлення гонконгських вафель;організація пересувної точки |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 27-28 |
Abstract: | Специфікою даного продукту є можливість наповнювати продукт інгредієнтами за розсуд самих замовників. Посилити конкурентні переваги товарної пропозиції слід акцентувати увагу споживачів на їх можливості користуватись можливістю «фуд-конструювання» із застосуванням обраних клієнтами інгредієнтів. Сприятиме підвищенню лояльності споживачів та високому рівні задоволеності клієнтів й організації під час стримінг-процесу виготовлення вафель перед споживачами з елементами шоу. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13004 |
Appears in Collections: | кафедра Маркетинг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник ТДАТУ-27-28.pdf | 333.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.