Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13004
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пономаренко, А. І. | - |
dc.contributor.author | Коноваленко, Анастасія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Коноваленко, Анастасия Сергеевна | - |
dc.contributor.author | Konovalenko, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-05T12:20:00Z | - |
dc.date.available | 2021-02-05T12:20:00Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13004 | - |
dc.description.abstract | Специфікою даного продукту є можливість наповнювати продукт інгредієнтами за розсуд самих замовників. Посилити конкурентні переваги товарної пропозиції слід акцентувати увагу споживачів на їх можливості користуватись можливістю «фуд-конструювання» із застосуванням обраних клієнтами інгредієнтів. Сприятиме підвищенню лояльності споживачів та високому рівні задоволеності клієнтів й організації під час стримінг-процесу виготовлення вафель перед споживачами з елементами шоу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 27-28 | - |
dc.subject | харчування | uk |
dc.subject | заклади громадського харчування | uk |
dc.subject | вуличне харчування | uk |
dc.subject | виготовлення гонконгських вафель | uk |
dc.subject | організація пересувної точки | uk |
dc.title | Тенденції розвитку бізнесу у сфері фастфуду | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Маркетинг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник ТДАТУ-27-28.pdf | 333.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.