ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13004
Title: Тенденції розвитку бізнесу у сфері фастфуду
Authors: Пономаренко, А. І.
Коноваленко, Анастасія Олександрівна
Коноваленко, Анастасия Александровна
Konovalenko, Anastasiia
Keywords: харчування
заклади громадського харчування
вуличне харчування
виготовлення гонконгських вафель
організація пересувної точки
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 27-28
Abstract: Специфікою даного продукту є можливість наповнювати продукт інгредієнтами за розсуд самих замовників. Посилити конкурентні переваги товарної пропозиції слід акцентувати увагу споживачів на їх можливості користуватись можливістю «фуд-конструювання» із застосуванням обраних клієнтами інгредієнтів. Сприятиме підвищенню лояльності споживачів та високому рівні задоволеності клієнтів й організації під час стримінг-процесу виготовлення вафель перед споживачами з елементами шоу.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13004
Appears in Collections:кафедра Облік і оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник ТДАТУ-27-28.pdf333,58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.