Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1267
Назва: | Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушки |
Автори: | Тележенко, Л. М. Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulik, Alina Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentyna Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Ключові слова: | зелень петрушки;абіотичні фактори;аскорбінова кислота |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Полтав. гос. аграр. академия |
Серія/номер: | Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 4, № 4 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1267 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1870.pdf | 837.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.