Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1267
Назва: Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушки
Автори: Тележенко, Л. М.
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulik, Alina
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentyna
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Ключові слова: зелень петрушки;абіотичні фактори;аскорбінова кислота
Дата публікації: 2016
Видавництво: Полтав. гос. аграр. академия
Серія/номер: Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 4, № 4
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1267
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1870.pdf837.68 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.