Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1267
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТележенко, Л. М.-
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановна-
dc.contributor.authorKulik, Alina-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentyna-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівнаuk
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.date.accessioned2017-03-03T07:30:44Z-
dc.date.available2017-03-03T07:30:44Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1267-
dc.language.isoukuk
dc.publisherПолтав. гос. аграр. академияuk
dc.relation.ispartofseriesТехнологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 4, № 4-
dc.subjectзелень петрушкиuk
dc.subjectабіотичні факториuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.titleВплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушкиuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1870.pdf837.68 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.