Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1264
Назва: The study of methods of preliminary cooling of fruits
Автори: Serdyuk, M.
Stepanenko, D.
Baiberova, S.
Gaprindashvili, N.
Kulik, A.
Ключові слова: preliminary cooling;distinol;lecithin
Дата публікації: 2016
Серія/номер: Eureka: life sciences;№ 3
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1264
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1867.pdf385.99 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.