Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1189
Title: | Определение условий комплексного подхода в анализе качества хлебопекарной продукции |
Authors: | Янаков, Валерий Петрович Янаков, Валерій Петрович Yanakov, Valerii Антропова, Л. М. Ланже, О. |
Keywords: | рецептура;замес теста;качество |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | НТУ "ХПІ" |
Series/Report no.: | Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут": зб. наук праць;№ 44 |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1189 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.