Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1189
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнаков, Валерий Петрович-
dc.contributor.authorЯнаков, Валерій Петрович-
dc.contributor.authorYanakov, Valerii-
dc.contributor.authorАнтропова, Л. М.-
dc.contributor.authorЛанже, О.-
dc.date.accessioned2017-02-14T09:32:37Z-
dc.date.available2017-02-14T09:32:37Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1189-
dc.language.isoruuk
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.relation.ispartofseriesВісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут": зб. наук праць;№ 44-
dc.subjectрецептураuk
dc.subjectзамес тестаuk
dc.subjectкачествоuk
dc.titleОпределение условий комплексного подхода в анализе качества хлебопекарной продукцииuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1727.pdf307.2 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.