Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1189
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янаков, Валерий Петрович | - |
dc.contributor.author | Янаков, Валерій Петрович | - |
dc.contributor.author | Yanakov, Valerii | - |
dc.contributor.author | Антропова, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Ланже, О. | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-14T09:32:37Z | - |
dc.date.available | 2017-02-14T09:32:37Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1189 | - |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | НТУ "ХПІ" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут": зб. наук праць;№ 44 | - |
dc.subject | рецептура | uk |
dc.subject | замес теста | uk |
dc.subject | качество | uk |
dc.title | Определение условий комплексного подхода в анализе качества хлебопекарной продукции | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.