Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1189
Title: Определение условий комплексного подхода в анализе качества хлебопекарной продукции
Authors: Янаков, Валерий Петрович
Янаков, Валерій Петрович
Yanakov, Valerii
Антропова, Л. М.
Ланже, О.
Keywords: рецептура;замес теста;качество
Issue Date: 2015
Publisher: НТУ "ХПІ"
Series/Report no.: Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут": зб. наук праць;№ 44
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1189
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1727.pdf307.2 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.