Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1189
Назва: Определение условий комплексного подхода в анализе качества хлебопекарной продукции
Автори: Янаков, Валерий Петрович
Янаков, Валерій Петрович
Yanakov, Valerii
Антропова, Л. М.
Ланже, О.
Ключові слова: рецептура;замес теста;качество
Дата публікації: 2015
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Серія/номер: Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут": зб. наук праць;№ 44
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1189
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1727.pdf307.2 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.