Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1171
Title: Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиції
Other Titles: Qualitative indicators of parsley greens during storage with usage of agrarian hydrogel and antioxidant composition
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulik, Alina
Keywords: зберігання;зелень петрушки;антиоксиданти
Issue Date: 2014
Publisher: Львівська комерційна академія
Series/Report no.: Вісник Львівської комерційної академії : зб. наук. праць;Вип. 14
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1171
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1707.pdf333.59 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.