Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1171
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorКулік Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановнаuk
dc.contributor.authorKulik, Alinauk
dc.date.accessioned2017-02-09T07:18:53Z-
dc.date.available2017-02-09T07:18:53Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1171-
dc.language.isoukuk
dc.publisherЛьвівська комерційна академіяuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Львівської комерційної академії : зб. наук. праць;Вип. 14-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectзелень петрушкиuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.titleЯкісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиціїuk
dc.title.alternativeQualitative indicators of parsley greens during storage with usage of agrarian hydrogel and antioxidant compositionuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1707.pdf333,59 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.