Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1169
Назва: | Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні з використанням антиоксидантних препаратів |
Інші назви: | Dynamics of complex of parsley pigments at storage with the use of antioxidatic preparations |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulik, Alina |
Ключові слова: | зберігання;зелень петрушки |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Нац. ун-т харч. технологій |
Серія/номер: | Наукові праці Національного університету харчових технологій;Т. 21, № 3 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1169 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1709.pdf | 373.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.