Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1169
Назва: Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні з використанням антиоксидантних препаратів
Інші назви: Dynamics of complex of parsley pigments at storage with the use of antioxidatic preparations
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulik, Alina
Ключові слова: зберігання;зелень петрушки
Дата публікації: 2015
Видавництво: Нац. ун-т харч. технологій
Серія/номер: Наукові праці Національного університету харчових технологій;Т. 21, № 3
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1169
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1709.pdf373.66 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.