Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1169
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановнаuk
dc.contributor.authorKulik, Alinauk
dc.date.accessioned2017-02-07T10:54:28Z-
dc.date.available2017-02-07T10:54:28Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1169-
dc.language.isoukuk
dc.publisherНац. ун-т харч. технологійuk
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці Національного університету харчових технологій;Т. 21, № 3-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectзелень петрушкиuk
dc.titleДинаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні з використанням антиоксидантних препаратівuk
dc.title.alternativeDynamics of complex of parsley pigments at storage with the use of antioxidatic preparationsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1709.pdf373.66 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.