Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11234
Title: Фонд сухих речовин зелені васильків залежно від компонентного складу субстрату
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Коротка, Ірина Олександрівна
Короткая, Ирина Александровна
Korotka, Iryna
Кліпакова, Юлія Олександрівна
Клипакова, Юлия Александровна
Klipakova, Yuliia
Білоусова, Зоя Володимирівна
Белоусова, Зоя Владимировна
Bilousova, Zoia
Keywords: сухі речовини;васильки сорту Вала;закритий грунт;торф;субстракт
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 20, т. 1 (С. 115-121)
Abstract: Зеленні та пряносмакові овочі відіграють важливу роль у харчуванні людини та її повсякденному житті як важливі смакові компоненти в продуктах харчування та напоях, а також як цінні інгредієнти в фармацевтичних препаратах, парфумерії та косметиці [1-3]. В останні десятиліття зростає зацікавленість традиційними і малопоширеними зеленними і пряносмаковими культурами з огляду на широкий спектр і високий вміст біоактивних сполук, що зустрічаються в цих травах [4-6]. Антиоксидантними, антимікробними та лікувальними властивостями володіють і васильки справжні [7-11], які широко застосовуються в європейській та азійській кухні.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11234
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15. Фонд сухих речовин зелені васильків.pdf277.74 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.