Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11234
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Оlesia | - |
dc.contributor.author | Коротка, Ірина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Короткая, Ирина Александровна | - |
dc.contributor.author | Korotka, Iryna | - |
dc.contributor.author | Кліпакова, Юлія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Клипакова, Юлия Александровна | - |
dc.contributor.author | Klipakova, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Білоусова, Зоя Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Белоусова, Зоя Владимировна | - |
dc.contributor.author | Bilousova, Zoia | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-16T11:22:54Z | - |
dc.date.available | 2020-06-16T11:22:54Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11234 | - |
dc.description.abstract | Зеленні та пряносмакові овочі відіграють важливу роль у харчуванні людини та її повсякденному житті як важливі смакові компоненти в продуктах харчування та напоях, а також як цінні інгредієнти в фармацевтичних препаратах, парфумерії та косметиці [1-3]. В останні десятиліття зростає зацікавленість традиційними і малопоширеними зеленними і пряносмаковими культурами з огляду на широкий спектр і високий вміст біоактивних сполук, що зустрічаються в цих травах [4-6]. Антиоксидантними, антимікробними та лікувальними властивостями володіють і васильки справжні [7-11], які широко застосовуються в європейській та азійській кухні. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 20, т. 1 (С. 115-121) | - |
dc.subject | сухі речовини | uk |
dc.subject | васильки сорту Вала | uk |
dc.subject | закритий грунт | uk |
dc.subject | торф | uk |
dc.subject | субстракт | uk |
dc.title | Фонд сухих речовин зелені васильків залежно від компонентного складу субстрату | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
15. Фонд сухих речовин зелені васильків.pdf | 277.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.