Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1096
Назва: | Динамика оценки вкуса ягод столового винограда в зависимости от изменения содержания сахаров и титруемых кислот при замораживании и хранении |
Автори: | Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena Котоловець, Г. В. Котоловец, Г. В. Kotolovets, G. |
Ключові слова: | концентрация сахоров;титруемые кислоты |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | НИВиВ "Магарач" |
Серія/номер: | Виноградарство и виноделие: сб. науч. тр.;Т. 39 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1096 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1748.pdf | 143.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.