Skip to main content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Факультет Агротехнологій та екології
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
Динамика оценки вкуса ягод столового винограда в зависимости от изменения содержания сахаров и титруемых кислот при замораживании и хранении
Динамика оценки вкуса ягод столового винограда в зависимости от изменения содержания сахаров и титруемых кислот при замораживании и хранении
Вантажиться...
Файли
1748.pdf
(143.74 KB)
Дата
2009
Автори
Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Hryhorenko, Olena
Котоловець, Г. В.
Котоловец, Г. В.
Kotolovets, G.
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НИВиВ "Магарач"
Анотація
Опис
Ключові слова
концентрация сахоров
,
титруемые кислоты
Бібліографічний опис
URI
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1096
DOI
Зібрання
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Повна інформація про документ