Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10761
Title: Основи методології дослідження процесу отримання дефростованої плодоовочевої продукції
Authors: Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Червоний, В. М.
Keywords: плодоовочева продукція;заморожування;харчова промисловість
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Series/Report no.: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: Міжнародна науково-практична конференція (14 травня, 2020 р.): тези у 2-х ч.;Ч. 1 (С. 237-238)
Abstract: Дослідження кожного процесу починається з визначення методологічних основ, які є базисом дослідження процесу. Заморожування – масообмінний процес, при якому відбувається відбір тепла від заморожуваного продукту. Плодоовочева продукція, що має клітинну структуру, являє собою складну хімічну систему і існує завдяки перетворенням речовин і енергії, що надходять ззовні і що виділяються в навколишнє середовище при хімічному обміні речовин. Єдиний можливий шлях дослідження якісних перетворень, які відбуваються в такій системі – аналіз їх з точки зору енергетичного метаболізму, який служить інтегральним показником всіх якісних змін, що відбуваються в харчовій сировині
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10761
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf151.95 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.