Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10761
Title: | Основи методології дослідження процесу отримання дефростованої плодоовочевої продукції |
Authors: | Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Червоний, В. М. |
Keywords: | плодоовочева продукція;заморожування;харчова промисловість |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Series/Report no.: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: Міжнародна науково-практична конференція (14 травня, 2020 р.): тези у 2-х ч.;Ч. 1 (С. 237-238) |
Abstract: | Дослідження кожного процесу починається з визначення методологічних основ, які є базисом дослідження процесу. Заморожування – масообмінний процес, при якому відбувається відбір тепла від заморожуваного продукту. Плодоовочева продукція, що має клітинну структуру, являє собою складну хімічну систему і існує завдяки перетворенням речовин і енергії, що надходять ззовні і що виділяються в навколишнє середовище при хімічному обміні речовин. Єдиний можливий шлях дослідження якісних перетворень, які відбуваються в такій системі – аналіз їх з точки зору енергетичного метаболізму, який служить інтегральним показником всіх якісних змін, що відбуваються в харчовій сировині |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10761 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.