Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10745
Назва: | Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствах |
Автори: | Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Дмитревський, Д. В. |
Ключові слова: | зберігання ягід;охолодження ягід після збору;переробна промисловість;холодильне обладнання |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Серія/номер: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: Міжнародна науково-практична конференція (14 травня, 2020 р.): тези у 2-х ч.;Ч. 1 (С. 196-197) |
Короткий огляд (реферат): | Під час реалізації свіжої продукції виникає питання необхідності охолодження ягід після збору. При цьому, якщо реалізація врожаю йде через торговельні мережі або закладається на зберігання, охолодження просто необхідно |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10745 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 159.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.