Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10745
Title: | Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствах |
Authors: | Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Дмитревський, Д. В. |
Keywords: | зберігання ягід;охолодження ягід після збору;переробна промисловість;холодильне обладнання |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Series/Report no.: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: Міжнародна науково-практична конференція (14 травня, 2020 р.): тези у 2-х ч.;Ч. 1 (С. 196-197) |
Abstract: | Під час реалізації свіжої продукції виникає питання необхідності охолодження ягід після збору. При цьому, якщо реалізація врожаю йде через торговельні мережі або закладається на зберігання, охолодження просто необхідно |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10745 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.