Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10745
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.date.accessioned2020-05-21T13:16:11Z-
dc.date.available2020-05-21T13:16:11Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10745-
dc.description.abstractПід час реалізації свіжої продукції виникає питання необхідності охолодження ягід після збору. При цьому, якщо реалізація врожаю йде через торговельні мережі або закладається на зберігання, охолодження просто необхідноuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків: ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesРозвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: Міжнародна науково-практична конференція (14 травня, 2020 р.): тези у 2-х ч.;Ч. 1 (С. 196-197)-
dc.subjectзберігання ягідuk
dc.subjectохолодження ягід після зборуuk
dc.subjectпереробна промисловістьuk
dc.subjectхолодильне обладнанняuk
dc.titleАктуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствахuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf159.56 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.