Опис до патенту на корисну модель № 131500 "Спосіб отримання замороженого фасованого сливового соку"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

Анотація

Спосіб отримання замороженого фасованого сливового соку включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривале низькотемпературне зберігання при температурі мінус 20+2 °C. При цьому сік отримують з усієї плодової м'якоті сливи з вийманням кістки, а потім купажують його з соком яблучним, виноградним вином, родзинками, цукром буряковим, кислотою лимонною

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Зібрання

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By