Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject ascorbic acid

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 3 to 8 of 8 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Еffect of the substrate composition on yield and quality of basil (Оcimum basilicum l.)Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Burdina, Iryna; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна
2014Оценка влияния антиоксидантной композиции на изменение качественных показателей плодов сливы в процессе храненияСердюк, Марина Егоровна; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdyuk, Maryna; Гогунская, П. В.
2015Прогнозування втрат маси плодів яблуні під час холодильного зберіганняСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Величко, І. Г.; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2016Прогнозування фонду біологічно активних речовин в зелені петрушкиТележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2013Формування антиокислювального комплексу гарбузових плодових овочів під впливом абіотичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna
2015Формування біологічно активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia