Browsing by Subject консистенція
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Sensory evaluation of sweet cherries for sustainable fruit production in the European market | Ivanova, Іryna; Tymoshchuk, Tetiana; Kravchuk, M.; Ishchenko, I.; Kryvenko, A.; Іванова, Ірина Євгенівна; Тимощук, Тетяна Миколаївна; Кравчук, М. М.; Іщенко, І. О.; Кривенко, А. І. |
2018 | Збагачення вишневих джемів пектиновмісним плодовим пюре | Нестеренко, Д. Г.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena |
2019 | Удосконалення конструкції фризера | Сердюк, О. В. |
2025 | Удосконалення технології виготовлення м'ясорослинних консервів з підвищеним вмістом грибів (23ХТД. 12912852.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Прокопенко, Володимир |