Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7467
Title: | Удосконалення конструкції фризера |
Authors: | Сердюк, О. В. |
Keywords: | морозиво;технологічні лінії;продукція;фризерування;консистенція;енерговитрати |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 295 |
Abstract: | Аналізуючи кожну машину в технологічній лінії по виробництву морозива, її вплив на якість продукції, можна побачити, що на якість морозива великий вплив має фризер. Під час фризерування суміш насичується повітрям при одночасному частковому заморожуванні. В результаті утворюється нова фаза (кристали льоду і жиру), розділена прошарками рідкої фази. Від правильності проведення цього процесу залежать структура і консистенція готового продукту. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7467 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-308 (1).pdf | 96.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.