Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6439
Title: | Збагачення вишневих джемів пектиновмісним плодовим пюре |
Authors: | Нестеренко, Д. Г. Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena |
Keywords: | джем;вишневе пюре;консистенція;сировина;харчові цінності |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 20 |
Abstract: | Пропонується розширення асортименту та підвищення біологічної та харчової цінності вишневого джему за рахунок додавання структуроутворюючого пюре з яблук, чорної смородини, порічок, аґрусу та оцінка впливу добавок на споживні властивості нових продуктів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6439 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-20.pdf | 752.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.