Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9729
Title: | Процеси і апарати харчових виробництв. Гідромеханічні процеси: підручник, книга 2 |
Authors: | Бойко, Валентин Семенович Бойко, Валентин Семенович Boiko, Valentyn Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor |
Keywords: | харчова промисловість;галузеве машинобудування;харчові технології;агропромисловий комплекс |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | ;212 с. |
Abstract: | Науково-технічний прогрес в харчовій промисловості пов'язаний з формуванням нових знань та ідей, технологічним освоєнням наукових відкриттів, винаходів, результатів досліджень і розробок, впровадженням передових технологій, прогресивної техніки, а також з іншими видами інноваційної науково-технічної діяльності |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9729 |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Підручник процеси 2 книга.pdf | 6.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.