Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9729
Title: Процеси і апарати харчових виробництв. Гідромеханічні процеси: підручник, книга 2
Authors: Бойко, Валентин Семенович
Бойко, Валентин Семенович
Boiko, Valentyn
Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyryl
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Циб, Віктор Григорович
Цыб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
Keywords: харчова промисловість;галузеве машинобудування;харчові технології;агропромисловий комплекс
Issue Date: 2019
Series/Report no.: ;212 с.
Abstract: Науково-технічний прогрес в харчовій промисловості пов'язаний з формуванням нових знань та ідей, технологічним освоєнням наукових відкриттів, винаходів, результатів досліджень і розробок, впровадженням передових технологій, прогресивної техніки, а також з іншими видами інноваційної науково-технічної діяльності
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9729
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підручник процеси 2 книга.pdf6.09 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.