Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9658
Title: | Аналіз процесу обробки зернового корму за допомогою інфрачервоного випромінювання |
Other Titles: | Анализ процесса обработки зернового корма при помощи инфракрасного излучения Analysis of feed grain processing with infrared radiation |
Authors: | Мунтян, Володимир Олексійович Мунтян, Владимир Алексеевич Muntian, Volodymyr Чумак, В. О. |
Keywords: | інфрачервоне випромінювання;зерновий корм;мікронізація;хімічний склад;поживна цінність |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 13, т. 2 (С. 37-43) |
Abstract: | UK: Розглянуто особливості дії інфрачервоного випромінювання в процесі підготовки зернового корму для сільськогосподарських тварин. Проаналізовано результати досліджень внутрішньої структури, хімічного складу та харчової цінності зерен після обробки. RY: Рассмотрены особенности действия инфракрасного излучения в процессе подготовки зернового корма для сельскохозяйственных животных. Проанализированы результаты исследований внутренней структуры, химического состава и пищевой ценности зерен после обработки. EN: It was considered peculiarities of infrared radiation in the process of preparing the grain food for agricultural animals. Analyzed the research results of internal structure, chemical composition and nutritional value of grains after treatment. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9658 |
Appears in Collections: | Кафедра Електротехніки і електромеханіки ім. проф. В.В. Овчарова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
13-2-37-43.pdf | 555.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.