Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9651
Title: | Опис до патенту на корисну модель № 133209 "Спосіб підготовки патисонів до зберігання" |
Authors: | Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola |
Keywords: | зберігання патисонів;інспекція;видалення вологи;заморожування;харчова промисловість;консервування плодової продукції шляхом заморожування;консервування овочевої продукції шляхом заморожування |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України |
Abstract: | Спосіб підготовки патисонів до зберігання, що включає інспекцію, миття, видалення вологи, заморожування і розфасовку у тару. При цьому патисони розрізають на скибки, попередньо обдувають сухим охолодженим повітрям та підморожують при температурі мінус 2…4 °C до утворення крижаної кірки на поверхні. Скибки заморожують до досягнення в центрі температури мінус 18….20 °C |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9651 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
104. +Патент 133209 СПОСІБ ПІДГОТОВКИ ПАТИСОНІВ ДО ЗБЕРІГАННЯ.pdf | 148.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.