ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9651
Title: Опис до патенту на корисну модель № 133209 "Спосіб підготовки патисонів до зберігання"
Authors: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Keywords: зберігання патисонів
інспекція
видалення вологи
заморожування
харчова промисловість
консервування плодової продукції шляхом заморожування
консервування овочевої продукції шляхом заморожування
Issue Date: 2019
Publisher: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Abstract: Спосіб підготовки патисонів до зберігання, що включає інспекцію, миття, видалення вологи, заморожування і розфасовку у тару. При цьому патисони розрізають на скибки, попередньо обдувають сухим охолодженим повітрям та підморожують при температурі мінус 2…4 °C до утворення крижаної кірки на поверхні. Скибки заморожують до досягнення в центрі температури мінус 18….20 °C
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9651
Appears in Collections:Патенти

Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.