Опис до патенту на корисну модель № 133209 "Спосіб підготовки патисонів до зберігання"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

Анотація

Спосіб підготовки патисонів до зберігання, що включає інспекцію, миття, видалення вологи, заморожування і розфасовку у тару. При цьому патисони розрізають на скибки, попередньо обдувають сухим охолодженим повітрям та підморожують при температурі мінус 2…4 °C до утворення крижаної кірки на поверхні. Скибки заморожують до досягнення в центрі температури мінус 18….20 °C

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Зібрання

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By