Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9651
Title: Опис до патенту на корисну модель № 133209 "Спосіб підготовки патисонів до зберігання"
Authors: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Keywords: зберігання патисонів;інспекція;видалення вологи;заморожування;харчова промисловість;консервування плодової продукції шляхом заморожування;консервування овочевої продукції шляхом заморожування
Issue Date: 2019
Publisher: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Abstract: Спосіб підготовки патисонів до зберігання, що включає інспекцію, миття, видалення вологи, заморожування і розфасовку у тару. При цьому патисони розрізають на скибки, попередньо обдувають сухим охолодженим повітрям та підморожують при температурі мінус 2…4 °C до утворення крижаної кірки на поверхні. Скибки заморожують до досягнення в центрі температури мінус 18….20 °C
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9651
Appears in Collections:Патенти

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.