Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9601
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDzyuba, N.-
dc.contributor.authorTelezhenko, L.-
dc.contributor.authorKashkano, M.-
dc.contributor.authorVikul, S.-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentyna-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmyla-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Николаевна-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nona-
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловна-
dc.date.accessioned2020-02-20T09:08:06Z-
dc.date.available2020-02-20T09:08:06Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9601-
dc.description.abstractUK: За допомогою методів математичного моделювання розроблено рецептури імуностимулюючих фреш-міксів. Оптимізацію рецептурного складу проводили за вмістом білку та калію. Визначено біологічну активність отриманих напоїв, вміст основних харчових нутріентів та проведена товарознавча оцінка якості даних продуктів. Використовуючи тест ALST визначено умови зберігання розроблених фреш-міксів. RU: С помощью методов математического моделирования разработаны рецептуры иммуностимулирующих фреш-миксов. Оптимизацию рецептурного состава проводили по содержанию белка и калия. Определены биологическая активность полученных напитков, содержание основных пищевых нутриентов и проведена товароведная оценка качества данных продуктов. Используя тест ALST, определены условия хранения разработанных фреш-миксов.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesTechnology and equipment of food production;№. 1 (С. 33-39)-
dc.subjectкомплексна оцінка якостіuk
dc.subjectбіологічна активністьuk
dc.subjectхарчова цінністьuk
dc.subjectтермін зберіганняuk
dc.subjectкомплексная оценка качестваuk
dc.subjectиммуностимулирующий напитокuk
dc.subjectпищевая ценностьuk
dc.subjectсрок храненияuk
dc.titleDevelopment of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein compositionuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf344.76 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.