Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9597
Title: | Методичні вказівки для проведення практичних занять з іноземної мови (англійської) для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» (на основі ОC «молодший спеціаліст») за спеціальністю 181 «Харчові технології» денної форми навчання |
Authors: | Кривонос, Ірина Анатоліївна Кривонос, Ирина Анатольевна Kryvonos, Iryna |
Keywords: | іноземна мова;англійська мова;проактичні заняття |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ФОП Однорог Т. В. |
Abstract: | Мета курсу – розвиток у студентів англомовної комунікативної компетенції у всіх видах іншомовної мовленнєвої діяльності (читанні, говорінні, аудіюванні, письмі), а, також, вдосконалення набутих на попередньому етапі навчання загальних (знання світу, соціокультурні знання, міжкультурне усвідомлення, вміння та навички, «компетенція існування», вміння учитися, мовна і комунікативна свідомість, загальні фонетичні здібності, евристичні вміння) та комунікативних компетенцій (лінгвістичної, лексичної, граматичної, семантичної, фонологічної, орфографічної). |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9597 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні вказівки (архів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МетодВказДоПракт_1С-2С_ ХТ.pdf | 169.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.