Визначення оптимальних параметрів процесу калібрування насіння плодових кісточкових культур

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

ТДАТУ

Анотація

UK: Наведені результати експериментальних досліджень процесу калібрування насіння плодових кісточкових культур, таких як вишня, черешня, алича, абрикос, мигдаль. Отримано математичні моделі та оптимальні області протікання процесу. Встановлено параметри, які повинні забезпечити якісне калібрування насіння плодових кісточкових культур. RU: Наведены результаты экспериментальных исследований процесса калибрования семян таких плодовых культур, как вишня, черешня, алыча, абрикос, миндаль. Получены математические модели и оптимальные области протекания процесса. Установлены параметры, которые должны обеспечить качественное калибрование семян плодовых косточковых культур. EN: The work is presented to the results of experimental researches of process of calibration of seed of fruit cultures, such as a cherry, birdcherry, cherry-plum, apricot, almond. Mathematical models and optimum areas of flowing of process are got. The parameters which must provide high-quality calibration of seed of fruit drupaceous cultures are determined.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By