Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9427
Title: | Моделювання процесу електрокопчення риби |
Other Titles: | Моделирование процесса электрокопчения рыбы Modeling of the process of fish electrostatic smoking |
Authors: | Петриченко, Сергій Володимирович Петриченко, Сергей Владимирович Petrychenko, Serhii Лобода, Олександр Іванович Лобода, Александр Иванович Loboda, Oleksandr |
Keywords: | риба;процес копчення;електростатичне поле;заряджена частка;сила дзеркального відображення |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці ТДАТУ;Вип. 18, т. 1 (С. 174-181) |
Abstract: | UK: У роботі представлені результати експериментальних досліджень кінетики осадження димових часток на різні поверхні в електростатичному полі як передумову електростатичної інтенсифікації процесу копчення. Надано теоретичне обґрунтування процесу. RU: В работе представлены результаты экспериментальных исследований кинетики осаждения дымовых частиц на различные поверхности в электростатическом поле, как предпосылка электростатической интенсификации процесса копчения. EN: Іn this work perfumes outcomes of experimental researches of subside processes of smoke particles on different surfaces in electrostatic field as supposition of electrical intensification of smoke process. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9427 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
18-1-174-181.pdf | 550.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.