Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9423
Title: | Багатократна і багатоступінчаста гомогенізація молока |
Other Titles: | Multiplicity and multistage homogenization of milk |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl |
Keywords: | гомогенізація;молоко;емульсія;диспергування;кратність |
Issue Date: | 2018 |
Series/Report no.: | Праці ТДАТУ;Вип. 18, т. 1 (С. 22-28) |
Abstract: | UK: У статті наведено результати аналізу впливу кратності обробки (проходження крізь робочі органи гомогенізаторів) молока. Визначені перспективи використання багатократної та багатоступінчастої гомогенізації для основних типів гомогенізаторів і знайдена формула, що пов'язує кратність обробки зі ступенем зниження необхідного для диспергування прискорення потоку емульсії. RU: в статье приведены результаты анализа влияния кратности обработки (прохождение через рабочие органы гомогенизаторов) молока. Определены перспективы использования многократной и многоступенчатой гомогенизации для основных типов гомогенизаторов и найдена формула зависимости степени снижения необходимого для диспергирования ускорения потока эмульсии от кратности обработки. EN: The results over of analysis of influence of multiplicity of treatment (passing through the operating element of homogenizer) of milk are brought in the article. Certain prospects of the use of multiplicity and multistage homogenization for the basic types of homogenizers and found formula which binds multiplicity of treatment to the degree of decline of necessary for dispergating of acceleration stream of emulsion. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9423 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
18-1-22-36.pdf | 700.75 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.