Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9330
Title: | Обгрунтування методу визначення коефіцієнту витікання з урахуванням числа Рейнольдса |
Other Titles: | Обоснование метода определения коэффициента истечения с учетом числа Рейнольдса Ground of method of determination of coefficient expiration taking into account number of Reynolds |
Authors: | Ялпачик, Федір Юхимович Ялпачик, Федор Ефимович Yalpachyk, Fedir |
Keywords: | рідкі харчові продукти;дозувальні машини;продуктивність;коефіцієнт витрат |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 3 (С. 209-214) |
Abstract: | UK: В роботі проаналізовано методи визначення коефіцієнту витрат при розливі харчових рідин, обґрунтовано метод визначення коефіцієнту витікання з урахуванням числа Рейнольдса. RU: В работе проанализированы методы определения коэффициента расходов при разливе пищевых жидкостей, обоснованно метод определения коэффициента истечения с учетом числа Рейнольдса. EN: The methods of determination of coefficient of charges are inprocess analysed at the overflow of food liquids, grounded method of determination of coefficient of expiration taking into account the number of Reynolds. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9330 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10-3-209-214.pdf | 373.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.