Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9317
Title: | Ріст і плодоношення молодих насаджень черешні залежно від форм крон |
Authors: | Алексєєва, Ольга Миколаївна Алексеева, Ольга Николаевна Aleksieieva, Olha Бондаренко, Павло Геннадійович Бондаренко, Павел Геннадиевич Bondarenko, Pavlo Нєжнова, Ніна Геннадіївна Нежнова, Нина Геннадиевна Niezhnova, Nina |
Keywords: | черешня;насадження черешні;плодоношення черешні;скороплідність черешні;садивний матеріал;помологічний сорт;підщепа;ґрунтово-кліматичні умови;живлення дерев;форми крони;Валерій Чкалов;Дилема;sweet cherry;planting cherries;fruiting cherries;precocious cherry;planting material;pomological variety;rootstock;soil and climatic conditions;feeding trees;crown shapes;Valery Chkalov;Dilemma |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції за результатами досліджень 2016 року (Мелітополь, 04-12 квітня);С. 3-4 |
Abstract: | UK: Згадки про культуру черешні відносяться до І-ІІІ сторіччя до нашої ери, але лише в 16 віці в Європі було описано ряд сортів. У нашій країні черешня є давньою культурою. Наприкінці 19 сторіччя Л.П. Симиренко у своєму колекційному розсаднику вивчав 220 сортів вишні і черешні. EN: Influence of different sweet cherry training systems on growth processes and main productivity indexes is analyzed. Tendencies of vigor decrease and proof of precociousness in the orchards with bush canopies is determined. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9317 |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК матер. міжнар. наук.-практ. конф - ТДАТУ_2017 ст16-3-4.pdf | 318.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.