Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9315
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.date.accessioned2020-01-24T12:30:02Z-
dc.date.available2020-01-24T12:30:02Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9315-
dc.description.abstractUK: У роботі приводяться результати досліджень зміни фізико-механічних та біохімічних властивостей плодів кабачків у процесі їх заморожування та подальшого зберігання. RU: В роботе приводятся результаты исследований изменения физико-механических и биохимических свойств плодов кабачков в процессе их замораживания и последующего хранения. TN: The results of researches of changes of physic and mechanical and biochemical properties of squash in the process of freezing and further saving are resulted in this article.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 3-
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectдеформаціяuk
dc.subjectсухі речовиниuk
dc.subjectвологовіддачаuk
dc.subjectцукорuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectтитрована кислотністьuk
dc.titleЗмінення властивостей плодів кабачків у процесі заморожування і тривалого зберіганняuk
dc.title.alternativeИзменение свойств плодов кабачков в процессе замораживания и длительного храненияuk
dc.title.alternativeChange of properties of garden-stuffs of cheap restaurants in carbrofreezing and protracted storageuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10-3-106-112.pdf364.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.