Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9315
Title: Змінення властивостей плодів кабачків у процесі заморожування і тривалого зберігання
Other Titles: Изменение свойств плодов кабачков в процессе замораживания и длительного хранения
Change of properties of garden-stuffs of cheap restaurants in carbrofreezing and protracted storage
Authors: Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Keywords: заморожування;деформація;сухі речовини;вологовіддача;цукор;аскорбінова кислота;титрована кислотність
Issue Date: 2010
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 3
Abstract: UK: У роботі приводяться результати досліджень зміни фізико-механічних та біохімічних властивостей плодів кабачків у процесі їх заморожування та подальшого зберігання. RU: В роботе приводятся результаты исследований изменения физико-механических и биохимических свойств плодов кабачков в процессе их замораживания и последующего хранения. TN: The results of researches of changes of physic and mechanical and biochemical properties of squash in the process of freezing and further saving are resulted in this article.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9315
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10-3-106-112.pdf364.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.