Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9297
Title: | Вплив підщепи на ріст і плодоношення персика |
Authors: | Шаповал, А. Р. |
Keywords: | прищепа;підщепа;плодоношення персика;насадження персика |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 87 |
Abstract: | Прищепа (сорт) –і підщепа(корінь) після щеплення створюють єдиний організм зі спільним метаболізмом. У результаті взаємодії із сортом у підщепи змінюються фізіолого-біохімічні процеси, анатомія і морфологія коренів, їх реакція на вологу, температурний режим і аерацію. Підщепа(корінь) у свою чергу впливає на характер росту і плодоношення сорту, на обсяг і якість врожаю. Персик щеплять переважно на культури підродини сливових. Це сіянці персика, мигдалю, абрикоса, аличі, сливи |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9297 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-87.pdf | 376.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.