Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9271
Title: Аналіз величини втрати соку в свіжозаморожених плодах черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України
Authors: Індік, В.
Свіргун, М.
Keywords: черешня;плодові культури;соки;замороження плодів черешні;сортові особливості;сорта черешні;Валерій Чкалов;Ера;Ласуня;Шанс;Червнева рання;Казка;Дачниця;Простір;Мелітопольська чорна;Колхозна;Дебют;Аншлаг
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 75
Abstract: На Півдні України черешня є основною плодовою культурою. Черешня - це справжнє джерело мінеральних речовин і вітамінів, у тому числі С,Р,Е, групи В, РР, провітаміну А, а також багаті на полі фенольні сполуки (катехіни, антоціани)
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9271
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-75.pdf377.98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.