Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9271
Title: | Аналіз величини втрати соку в свіжозаморожених плодах черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України |
Authors: | Індік, В. Свіргун, М. |
Keywords: | черешня;плодові культури;соки;замороження плодів черешні;сортові особливості;сорта черешні;Валерій Чкалов;Ера;Ласуня;Шанс;Червнева рання;Казка;Дачниця;Простір;Мелітопольська чорна;Колхозна;Дебют;Аншлаг |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 75 |
Abstract: | На Півдні України черешня є основною плодовою культурою. Черешня - це справжнє джерело мінеральних речовин і вітамінів, у тому числі С,Р,Е, групи В, РР, провітаміну А, а також багаті на полі фенольні сполуки (катехіни, антоціани) |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9271 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-75.pdf | 377.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.