Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9236
Title: | Дослідження тенденцій застосування нових технологій переробки зерна |
Other Titles: | Исследования тенденций применения новых технологий переработки зерна Esearch of tendencies of application of new technologies of corn processing |
Authors: | Червінський, Л. С. Сторожук, Л. О. Петриченко, Сергій Володимирович Петриченко, Сергей Владимирович Petrychenko, Serhii |
Keywords: | зерно;переробка;корм;подрібнення;технологія |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 1 |
Abstract: | UK: Робота аналізує сучасні та перспективні технології переробки зерна на корм тваринам, розглядаючи концептуальні засади та закономірності їх розвитку у напряму просування до оптимальних варіантів ресурсозбереження та з максимальним використанням потенціалу кормових якостей зерна і продуктивності тварин. RU: Работа анализирует современные и перспективные технологии переработки зерна на корм животным, рассматривая концептуальные основы и закономерности их развития в направления продвижения к оптимальным вариантам ресурсосбережения и с максимальным использованием потенциала кормовых качеств зерна и производительности животных. EN: The work analyzes modern and perspective technologies of feed corn processing, examining conceptual bases and regularity in their development in directions of reaching the optimum variants of resource-saving and with the maximal use of potential of forage corn qualities and animals productivity. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9236 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10-1-60-65.pdf | 406.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.